Lid worden

Wenst u lid te worden van Airsoft Alliantie België, volg dan onderstaande instructies:

Eerst dient u het aansluitingsformulier in te vullen. Dat kan online, schriftelijk of per e-mail gebeuren. Indien u het aansluitingsformulier schriftelijk of per e-mail aan ons wil overmaken, vragen wij u om het aansluitingsformulier leesbaar (liefst in drukletters) in te vullen.

U kan het aansluitingsformulier hier terug vinden.
Het aansluitingsformulier kan u ook online invullen, klik hier om verder te gaan.

Vervolgens dient u het lidgeld, 30 euro per kalenderjaar, te storten op ons rekeningnummer:
979-5488399-47 (Argenta spaarbank)
IBAN: BE22 979548839947
BIC: ARSPBE22

Gelieve bij de overschrijving duidelijk uw naam en e-mailadres te vermelden.
Indien je uw aansluitingsformulier bent vergeten door te sturen, kunnen we je via uw e-mailadres contacteren.

Na de betaling en het ontvangen van het aansluitingsformulier wordt de lidkaart zo snel mogelijk uw richting opgestuurd.

Schermafbeelding 2016-02-27 om 00.28.26

Wat zijn de voorwaarden om lid te worden?

Om lid te kunnen worden van AAB moet je in de eerste plaats minstens 14 jaar zijn. Daarnaast mag je airsoft niet gebruiken in combinatie met politieke, religieuze of andere levensbeschouwelijke overtuigingen. Airsoft is immers een neutrale sport.

Bij het ondertekenen van je aanvraag tot lidmaatschap verklaar je uitdrukkelijk akkoord te zijn met het huishoudelijk reglement. Bij het niet-naleven van de voorschriften zal het lidmaatschap onverwijld nietig verklaard worden. Lidmaatschap kan steeds geweigerd worden mits een gegronde reden wordt medegedeeld aan de aanvrager. Bij weigering tot lidmaatschap bij FROS zal de aanvraag ook bij AAB een negatief gevolg krijgen. Alle benodigde documenten kan je vinden in desbetreffende rubriek.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.